Beachvolleybal Team Nederland Pro-stagedagen, Train als een topsporter
beachvolleybal_team_nederland_pro_stagedagen_5

Beachvolleybal Team Nederland Pro-stagedagen

  • Professionele begeleiding: Ervaar trainingen verzorgd door ervaren spelers en trainers van BTN.
  • Unieke locatie: De pro-stagedagen worden gehouden op de velden van BTN in de Sportcampus Zuiderpark
  • Unieke ervaring: Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 oktober, drie dagen van 10:00 tot 17:00 boordevol trainingen, inclusief techniek, tactiek, wedstrijdgerichte oefeningen en krachttraining voor slechts 175 euro!
  • Iedere dag een heerlijke gezamenlijke lunch! 
  • Beperkte beschikbaarheid: We hebben helaas maar beperkt plek, wees er dus snel bij!

Ontdek het leven van een topsporter

Ontdek het leven van een topsporter bij Beachvolleybal Team Nederland. Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 oktober kun jij drie dagen lang genieten van een programma boordevol trainingen, inclusief techniek, tactiek, wedstrijdgerichte oefeningen, voeding en krachttraining. Dit alles wordt geleid door trainers en spelers van BTN! Het programma zal beginnen om 10:00 en eindigen om 17:00. 

beachvolleybal_team_nederland_banner_pro-stagedagen

Jeugd van 13 tot 17 jaar 


De BTN Pro-stagedagen zijn speciaal ontworpen voor jeugd tussen 13 en 17 jaar. Als je interesse hebt maar buiten deze leeftijdscategorie valt, schrijf dan gerust in. We zullen graag bekijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat kan je verwachten?

Leren van de besten

Tijdens de Pro-stagedagen krijg je de kans om te trainen met en te leren van de beste beachvolleyballers en trainers van Beachvolleybal Team Nederland.

Ontdek de topsportwereld

Ervaar hoe het is om als topsporter te leven en trainen, en laat je inspireren door de passie en toewijding van de professionele spelers.

All-inclusive ervaring

 Geniet van een volledig verzorgde ervaring met 8 trainingen, inclusief een theorie sessie en dagelijks een heerlijke lunch.

Hoe kan je inschrijven? 

Schrijf je individueel in of als groep voor de BTN Pro-stagedagen en ervaar het leven als een topsporter bij Beachvolleybal Team Nederland. De kosten bedragen 175 euro per persoon voor drie volledig verzorgde dagen als topsporter, inclusief een gezellige gezamenlijke lunch. Wil je als groep inschrijven? Stuur dan even een berichtje naar info@beachclinics.nl en dan komen we snel bij je terug.

Let op we hebben beperkt plek, schrijf je dus snel in!