Beachvolleybal trainingen in Den Haag en Scheveningen
15 mei 2023 

Beachvolleybal trainingen in Den Haag en Scheveningen

Beachvolleybal training bij Beachclinics: 
Ontdek de beste beachvolleybal trainingen in Den Haag bij Beachclinics. Als Beachvolleybalschool met jarenlange ervaring bieden wij professionele trainingen op het prachtige strand van Scheveningen, in samenwerking met het Beach Stadium. Onze focus ligt op kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Train op professionele velden en geniet van de energieke sfeer tijdens onze trainingen.


beachvolleybal_den_haag_beachclinics_trainingenDirk Boehlé legt de volgende oefening uit

Beachvolleybaltraining voor volwassenen: 
Van beginners tot divisie groepen, bij Beachclinics is er voor iedereen een passende beachvolleybal training. Begin met een proefles of maak gebruik van onze losse lessen of voordelige strippenkaart. Ontdek de mogelijkheden om te beachvolleyballen in Scheveningen en verbeter jouw spel.

Beachvolleybal training voor jeugd:
 Leer beachvolleyballen op het strand met onze ervaren trainers. Wij bieden verschillende trainingsgroepen aan met persoonlijke begeleiding en aandacht. Kwaliteit staat voorop. Bekijk ons actuele aanbod voor de zomer van 2023 en vind de perfecte training voor jouw kind. Zit jouw groep er niet bij? Geen probleem, wij denken graag mee voor een passende oplossing.


beachvolleybal_jeugd_training_den_haagErik Nijland in actie tijdens de beachvolleybal jeugd training


Strippenkaart Beachclinics: 
Met onze flexibele strippenkaart bepaal jij wanneer je wilt trainen. Koop een aantal lessen in en volg ze op jouw gewenste moment. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zelf een beachvolleybalveld te huren via onze applicatie tegen een voordeliger tarief.

Privé training Beachvolleybal: 
Verbeter jouw vaardigheden en strategie met een privé training. Onze toptrainers bieden persoonlijke aandacht tijdens een uur lang intensieve training. Neem gerust iemand mee (max. 4 personen). Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op.


Beachvolleybalveld huren op Scheveningen? 
Huur onze prachtige velden bij Beachstadium in Scheveningen via onze nieuwe applicatie. Eenvoudig en snel een veld reserveren. Heb je vragen of speciale wensen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.Beachclinics teamDustin, Dirk en Erik op de velden van Beachstadium in Scheveningen


Bedrijfsuitjes op maat: 
Beachclinics is gespecialiseerd in sportieve bedrijfsuitjes op het strand. Met ons brede netwerk van (top)sporters kunnen wij iedere aanvraag bedienen. Kies voor een bedrijfsuitje bij Beachstadium op het sportstrand van Scheveningen of op een locatie naar keuze. Ontdek meer verhalen en de mogelijkheden voor jou of jouw bedrijf hier! Kijk hieronder de video van een van ons evenement voor Eiffel in samenwerking met Beachstadium. 

Bekijk hier de video van ons evenement voor Eiffel in samenwerking met Beachstadium


Beachstadium in Scheveningen:
Onze beachvolleybal trainingen vinden plaats bij Beachstadium in Scheveningen, naast het paviljoen. Geniet van de prachtige omgeving en de centrale ligging aan de Strandweg 4, 2508 DH Den Haag.


beachvolleybal_beachtennis_trainingen_beachclinicsZonsondergang bij Beachstadium in Scheveningen

Meer weten over Beachclinics?
Wij zijn een team van ambitieuze (ex)topsporters met ruime ervaring in de sport- en evenementenbranche. Met Beachclinics streven wij ernaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Ontdek hier wie wij zijn en waar wij voor staan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen