Beachvolleybal trainingen voor jeugd en volwassenen - Beachclinics.
beachvolleybal_den_haag_beachclinics_trainingen

Beachvolleybal trainingen in Den Haag

 • Trainen op de mooiste velden van Scheveningen
 • Toptrainers en leuke groepen
 • Voor iedereen, zowel beginners als gevorderden 
 • Vanaf maandag 8 mei t/m donderdag 24 augustus (16 weken) trainen op het strand van Scheveningen
Inschrijven

Beachvolleybal training bij Beachclinics

Zin in een sportieve zomer op het mooiste stukje strand van Nederland? Kom dan beachvolleyballen bij Beachclinics! Tijdens onze professionele trainingen bij het Beach Stadium in Scheveningen, van maandag 8 mei t/m donderdag 24 augustus (16 weken), word je begeleidt door toptrainers die jouw skills naar een hoger niveau tillen. Na afloop van de trainingen kun je nog lekker vrijspelen of gezellig een drankje doen. Schrijf je snel in voor onze trainingen die plaatsvinden van maandag tot en met donderdag tussen 18:00 – 21:00 en beleef een onvergetelijke zomer!

Inschrijven voor de trainingen
beachvolleybal_training_den_haag_beachclinics

Trainen op jouw eigen niveau

Eigen Groep

Wil je met een eigen groep trainen? Uiteraard kan dat! Geef dan je voorkeur aan voor de dag en tijd en dan komen we persoonlijk bij je terug om dit voor je te bevestigen! 
Inschrijven

Level 1

Dit level bevat trainingen met spelers van het hoogste niveau. Het is te vergelijken met het niveau van ‘Topdivisie t/m 3e divisie’ spelers in de Nationale competitie. 
Inschrijven

Level 2

Hierbij gaat het om spelers die al geruime tijd beachvolleybal beoefenen en de sport goed onder de knie hebben. Dit niveau zit precies tussen de divisie en beginnende spelers. 
Inschrijven

Level 3

Level 3 omvat spelers die voor het eerst kennis maken met de sport. Vaak  gaat het hier om sportief aangelegde mensen die wel al ervaring hebben met andere (bal)sporten. 
Inschrijven

Waarom trainen bij Beachclinics?

Professionele velden die perfect zijn onderhouden voor een optimale ervaring!

Bij Beachclinics zorgen we voor professionele velden waarop jij kunt trainen. We investeren voortdurend in hoogwaardige materialen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen tijdens onze beachvolleybal trainingen.

Trainen op het mooiste stukje strand van Scheveningen

Bij Beachclinics werken we nauw samen met het Beach Stadium in Scheveningen, zodat jij kunt beachvolleyballen op het mooiste stukje sportstrand.

Kwaliteit boven kwantiteit

Beachclinics richt zich op kwalitatieve trainingen waarbij persoonlijke aandacht en ontwikkeling voorop staan. Er wordt niet gestreefd naar massale groepen, maar naar individuele aandacht en kwalitatieve trainingen.

Toptrainers

Bij Beachclinics krijg je les van trainers met veel ervaring en kennis van het spel. Zij zorgen ervoor dat je je vaardigheden verbetert en dat je het beste uit jezelf haalt tijdens de trainingen. 

Energieke sfeer

Bij Beachclinics hangt er altijd een energieke en positieve sfeer. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en tegelijkertijd te genieten van het spel en de omgeving.

Kosten voor de Beachvolleybal trainingen

1 Training per week

€150,-
 • Je gaat in een blok van 16 weken samen met jouw trainer aan de slag om je skills te verbeteren.
 • Een groep bestaat bij ons uit maximaal 8 spelers/speelsters. 

2 Trainingen per week

€290,-
 • Je wilt graag 2x per week trainen! 
 • Je komt in een groep met personen van jouw niveau om samen jullie niveau naar een hoger level te brengen.

Eigen groep

€1200,-
 • Jullie bepalen zelf de samenstelling van de groep.
 • Wij zorgen in overleg met jullie voor een geschikte trainer.
 •  Voor 250 euro extra kan je naast je vaste trainingsmoment als groep ook kiezen voor een vast moment van vrij spelen.

Beschikbare groepen

Er is ruimte om nog extra groepen (dagen/niveaus/tijdstippen) toe te voegen. Mocht je willen inschrijven voor een groep die momenteel niet beschikbaar is, laat dit dan weten in de opmerkingen bij de betaalpagina en wij zullen ons best doen om de perfecte groep voor jou te creëren. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je uiteraard jouw inschrijfgeld terug. Hieronder vind je de beschikbare opties op dit moment:

Maandag:

 • 19:30-21:00 uur beginners (level 3)

Dinsdag:

 • 19:30-21:00 uur beginners (level 3)
 • 19:30-21:00 uur mix midden (level 2)

Woensdag:

 • 18:00-19:30 uur beginners (level 3)

Donderdag:

 • 19:30-21:00 uur heren level 1 (1e divisie) (Bijna vol) 
 • 19:30-21:00 uur dames level 2
Inschrijven
beachclinics_prive_beachvolleybal_training

Privé training

Ontdek de voordelen van onze privé beachvolleybal training! Verbeter jouw vaardigheden en strategie met één van onze top trainers. Je krijgt een uur lang persoonlijke aandacht en mag zelfs iemand (max. 4 personen) meenemen. Dit allemaal voor maar 59 euro! 

beachvolleybal_jeugd_training_den_haag

Beachvolleybal jeugd training

Leren beachvolleyballen op het strand? We bieden 9 weken lang verschillende jeugdtrainingen aan op dinsdag, woensdag en donderdag. Klik nu voor meer informatie en schrijf je in voor de zomer.

beachclinics_team

Contact opnemen met ons?

Heb je nog vragen over onze beachvolleybal trainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@beachclinics.nl of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jij deze zomer de beste beachvolleybaltrainingen krijgt op het mooiste strand van Scheveningen! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke zomer vol sport en plezier!

Veelgestelde vragen

Gaan de beachvolleybal trainingen door in de (school)vakanties?

Voor de jeugd hebben we een trainingsblok van 9 weken tot aan de (school) zomervakantie. Voor alle overige groepen hebben we een blok van 16 weken en gaan de trainingen gewoon door in de vakantie.

Zijn er trainingen tijdens de feestdagen?

De trainingen gaan door tijdens feestdagen, tenzij er natuurlijk anders gecommuniceerd wordt binnen de groep.

Is het mogelijk om een proefles te volgen?

Natuurlijk! Stuur even een mailtje naar info@beachclinics.nl en geef aan dat je graag een proefles wilt volgen. 

Ik weet niet zo goed voor welk level ik mij moet inschrijven?

Neem contact op met ons via info@beachclinics.nl en dan proberen wij samen een zo goed mogelijke inschatting te maken. Wisselen van niveau is altijd nog een optie. 

Stel ik mis een training...

We hebben je er natuurlijk liever gewoon iedere week bij. Uiteraard kan het weleens gebeuren dat je geblesseerd raakt en er meerdere weken niet bij kan zijn. We zullen in dat geval samen kijken naar een passende oplossing.  

Waar vinden de beachvolleybal trainingen plaats?

De beachvolleybaltrainingen vinden plaats bij Beach Stadium in Scheveningen. Het adres is strandweg 4, 2508 DH  in Den Haag.