Beachvolleybal Team Nederland Pro-stagedagen, Train als een topsporter
beachvolleybal_team_nederland_pro_stagedagen_5

Beachvolleybal Team Nederland Pro-stagedagen

  • Professionele begeleiding: Ervaar trainingen verzorgd door ervaren spelers en trainers van BTN.
  • Unieke locatie: De pro-stagedagen worden gehouden op de velden van BTN in de Sportcampus Zuiderpark
  • Unieke ervaring: Van Woensdag 21 en donderdag 22 februari, twee dagen van 10:00 tot 17:00 boordevol trainingen, inclusief techniek, tactiek, wedstrijdgerichte oefeningen en krachttraining voor slechts 119 euro!
  • Iedere dag een heerlijke gezamenlijke lunch! 
  • Beperkte beschikbaarheid: We hebben helaas maar 24 plekken, wees er dus snel bij! 
Aanmelden


* Er zijn maximaal 24 plekken beschikbaar

Ontdek het leven van een topsporter

Ontdek het leven van een topsporter bij Beachvolleybal Team Nederland. Woensdag  21 en donderdag 22 februari  kun jij twee dagen lang genieten van een programma boordevol trainingen, inclusief techniek, tactiek, wedstrijdgerichte oefeningen, voeding en krachttraining. Dit alles wordt geleid door trainers en spelers van BTN! Het programma zal beginnen om 10:00 en eindigen om 17:00. 

btn_pro_stagedagen_editie_2_groepsfoto_banner

Bekijk hier de afgelopen editie van de BTN Pro-stagedagen!

Jeugd van 13 tot 17 jaar 


De BTN Pro-stagedagen zijn speciaal ontworpen voor jeugd tussen 13 en 17 jaar. Als je interesse hebt maar buiten deze leeftijdscategorie valt, schrijf dan gerust in. We zullen graag bekijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wat kan je verwachten?

Leren van de besten

Tijdens de Pro-stagedagen krijg je de kans om te trainen met en te leren van de beste beachvolleyballers en trainers van Beachvolleybal Team Nederland.

Ontdek de topsportwereld

Ervaar hoe het is om als topsporter te leven en trainen, en laat je inspireren door de passie en toewijding van de professionele spelers.

All-inclusive ervaring

 Geniet van een volledig verzorgde ervaring met 6 trainingen, inclusief een theorie sessie en dagelijks een heerlijke lunch.

Hoe kan je inschrijven? 

Schrijf je individueel in of als groep voor de BTN Pro-stagedagen en ervaar het leven als een topsporter bij Beachvolleybal Team Nederland. De kosten bedragen 119 euro per persoon voor twee volledig verzorgde dagen als topsporter, inclusief een gezellige gezamenlijke lunch. Wil je als groep inschrijven? Stuur dan even een berichtje naar info@beachclinics.nl en dan komen we snel bij je terug.

Let op we hebben beperkt plek, schrijf je dus snel in!