Uniek bedrijfsuitje op het strand met Beachclinics
bedrijfsuitje_beachclinics_header

Een bedrijfsuitje op maat!

  • Perfect voor teambuilding binnen jouw bedrijf!
  • Flexibele pakketten 
  • Professionele vergaderlocatie
  • Lekkere en gezonde cateringopties
Bedrijfsuitje aanvragen

Bedrijfsuitje bij Beachclinics

Ben je op zoek naar een uniek en sportief bedrijfsuitje op maat? Bij Beachclinics helpen we je graag! Een bedrijfsuitje op het zand is namelijk de ideale manier om jouw medewerkers een leuke dag te bezorgen en de teamspirit binnen jouw bedrijf te verbeteren.  Door in een compleet andere omgeving samen te werken leren collega’s elkaar op een hele andere manier kennen met als gevolg een betere sfeer en samenwerking op de werkvloer.  Zowel tussen collega’s, het management en het team! 

Ontdek de mogelijkheden


bedrijfsuitje_beachclinics_groepsfoto

Waarom een bedrijfsuitje bij Beachclinics? 

Een unieke locatie op het strand van Scheveningen

Stel je voor dat je samen met je collega's kunt genieten van een sportief en ontspannen dag op een prachtige locatie op het strand in Scheveningen. Beachclinics biedt deze unieke locatie bij The Hague Beachstadium voor bedrijfsuitjes, waardoor je kunt genieten van de zon, het zand en de zee tijdens jouw bedrijfsuitje. Liever je uitje op een andere locatie? Wij zijn flexibel en bespreken graag de mogelijkheden.

Perfect voor teambuilding

Bedrijfsuitjes bij Beachclinics bieden ook de perfecte gelegenheid voor team building. Door samen te werken en te communiceren tijdens de verschillende activiteiten, kun je de band tussen collega's versterken en de samenwerking in de werkomgeving verbeteren.

Flexibele pakketten op maat

Beachclinics biedt ook flexibele pakketten voor bedrijfsuitjes, waaronder volledig verzorgde evenementen en de mogelijkheid om alleen de ruimte te huren. Dit betekent dat je een pakket kunt kiezen dat past bij jouw behoeften en budget, waardoor het bedrijfsuitje perfect op maat wordt gemaakt.

Professionele vergaderlocatie op het strand

Beachclinics biedt ook de mogelijkheid aan om de ruimte te huren als professionele vergaderlocatie. Hierdoor kun je belangrijke vergaderingen en evenementen houden op een inspirerende locatie, waardoor je het beste uit jouw bijeenkomst kunt halen.
gezonde_catering_beachclinics

Lekkere en gezonde cateringopties

Beachclinics biedt ook gezonde cateringopties aan voor bedrijfsuitjes. Dit betekent dat je heerlijk kunt eten en tegelijkertijd gezond kunt blijven, waardoor je je goed voelt en energie hebt om de activiteiten de hele dag vol te houden.

Laat ons je helpen!

Beachclinics heeft de capaciteit om een event van elke omvang te organiseren en daarnaast ook de expertise om dit een leuke en onvergetelijke ervaring te maken. De sleutel tot ons succes is onze flexibiliteit. Wij organiseren het event op zo’n manier dat het precies aan uw wensen en verwachtingen voldoet, dit kan zowel bij jou op locatie als bij onze partners. Aan jou de keuze of het event begeleid wordt door één van onze ervaren instructeurs of kies je graag voor een Topsporter in de vorm van Nederlands Kampioen of Olympiër , alles is mogelijk! Wij zullen verschillende leerdoelen combineren met het nodige entertainment. Door middel van verschillende oefeningen, toernooi vormen en zogenaamde ‘beat the pro’ wedstrijden zal iedereen ongetwijfeld een leuke dag beleven!
Contact opnemen

Deze bedrijven gingen je voor...

Enkele voorbeelden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Bedrijfsevenement Boskalis
Voor de familiedag van Boskalis hebben wij een leuke dag georganiseerd met verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een apenkooi gym, clinic beachvolleybal, beachsoccer en beachtennis. Kortom een dag met veel gezelligheid met als afsluiter genieten van een heerlijk buffet en overnachting bij het Marina Beach Hotel naast Beach Stadium. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Toernooi Ministerie van Defensie

Het personeel (+/- 120 personen) van ministerie van Defensie is competitief bezig geweest met een beachvolleybal toernooi. Uiteraard stond plezier en gezelligheid voorop, maar uiteindelijk werd er ook echt fanatiek gesport. Aan het einde van de dag werd er heerlijk geborreld met uiteindelijk een BBQ als slotstuk! 

Ms. Nameless
Add Your Stars
Bedrijfsevenement Eiffel
Een geslaagd bedrijfsuitje met een leuk gevarieerd programma voor +/- 400 werknemers van Eiffel. Korte clinics van verschillende sporten met o.a. beach rugby, volleybal, handbal & yoga werden afgesloten met een compleet verzorgde BBQ. Als kers op de taart kon iedereen genieten van een mooie zonsondergang voordat de feestavond begon. Zie hieronder de video! 
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Bekijk bovenstaande video van het bedrijfsevenement dat we voor Eiffel hebben georganiseerd in samenwerking met Beach Stadium! Een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke momenten op het strand. Van spannende activiteiten tot gezonde catering, alles was tot in de puntjes verzorgd. Laat ons je helpen om ook een onvergetelijk bedrijfsevenement te organiseren en geniet samen met je collega's van een dag vol plezier en teambuilding. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Bedrijfsuitje aanvragen

beachclinics_team

Contact opnemen met ons?

Samenvattend biedt Beachclinics unieke bedrijfsuitjes aan op het strand van Scheveningen, met gezonde cateringopties en team building activiteiten. Je kunt kiezen uit flexibele pakketten en de ruimte ook huren als professionele vergaderlocatie. Wil jij een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren? Vraag dan nu een bedrijfsuitje aan bij Beachclinics en geniet van een dag vol plezier, teambuilding en ontspanning op het strand.

Contact opnemen