Vitaliteit op de Werkvloer: Beachvolleybal- en Beachtennistrainingen
bedrijfsuitje_beachclinics_header

Vitaliteit op het strand voor jouw bedrijf! 

  • Sportief genieten met jouw bedrijf! 
  • Sporten op de mooiste velden van Scheveningen
  • Vanaf maandag 8 mei t/m donderdag 25 augustus (16 weken) trainen op het strand van Scheveningen
  • Teambuilding en plezier
Tijdslot aanvragen

Sportief genieten met jouw bedrijf!

Op zoek naar manieren om de vitaliteit van jouw bedrijf te vergroten? Haal het beste uit de zomer met onze beachvolleybal- en beachtennistrainingen op het prachtige strand van Scheveningen! Geef je werknemers de vrijheid om deel te nemen aan sportieve activiteiten die bij hen passen en geniet samen van een onvergetelijke tijd op het strand. Ontdek de voordelen van teambuilding en maak plezier in een prachtige omgeving.

We bieden verschillende opties voor jouw bedrijf, zoals: 

  • Jouw eigen beachtennis of beachvolleybalveld voor de hele zomer, inclusief het gebruik van de benodigde materialen voor maar 950 euro. Dit geeft je bedrijf de flexibiliteit en vrijheid om te spelen wanneer het jou uitkomt.
  • Jouw eigen beachtennis of beachvolleybalveld inclusief 16 weken beachvolleybaltraining, beachtennistraining of beach workout voor 1500 euro. Deze optie biedt niet alleen de voordelen van het eigen veld, maar ook de mogelijkheid om onder begeleiding te trainen en op deze manier de vitaliteit van jouw bedrijf te vergroten.

Onze trainingen zijn gericht op het verbeteren van de conditie, kracht en teambuilding. Door samen te werken en plezier te maken op het strand, versterk je de band tussen collega's en creëer je een gezonde en sportieve werkomgeving. Reserveer vandaag nog jouw tijdslot en creëer een onvergetelijke zomer voor jouw bedrijf!

Tijdslot reserveren
sportief_genieten_met_jouw_bedrijf_beachclinics

Tijdslot aanvragen

Waarom trainen met jouw bedrijf?

Verbeterde teambuilding

Wekelijks trainen met collega's kan bijdragen aan het opbouwen van een sterker teamgevoel, waarbij iedereen samenwerkt aan gemeenschappelijke doelen en uitdagingen. Dit kan leiden tot meer samenwerking, betere communicatie en verhoogde motivatie binnen het team.

Verhoogde productiviteit

Regelmatig trainen met collega's kan bijdragen aan het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers, wat kan leiden tot verhoogde energie, focus en productiviteit op het werk.

Betere gezondheid en welzijn

Regelmatig trainen met collega's kan bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van medewerkers, waardoor het risico op ziekteverzuim kan worden verminderd en de algehele bedrijfsprestaties kunnen worden verbeterd.

Verhoogde betrokkenheid

Door regelmatig te trainen met collega's, kunnen medewerkers zich meer betrokken voelen bij het bedrijf en bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur. Dit kan resulteren in een hogere medewerkerstevredenheid, betere retentie en hogere klanttevredenheid.

beachclinics_bedrijven_trainingen

Vrijheid en flexibiliteit 

Op zoek naar een unieke teambuilding mogelijkheid voor jouw bedrijf? Kies voor onze beachvolleybal- en beachtennistrainingen op het prachtige strand van Scheveningen! Bovendien bieden wij de mogelijkheid om zelf te kiezen tussen beachvolleybal,  beachtennis en beach workout  zodat jouw team altijd de juiste sportieve activiteit kan kiezen. En na afloop van de trainingen? Samen naborrelen en genieten van de prachtige omgeving natuurlijk!  Liever alleen jouw eigen veld? Ook dit is uiteraard mogelijk! 
Reserveren
beachclinics_bedrijven_trainingen

Een bedrijfsuitje op maat

Ben je op zoek naar een uniek en sportief bedrijfsuitje op maat? Bij Beachclinics helpen we je graag! Een bedrijfsuitje op het zand is namelijk de ideale manier om jouw medewerkers een leuke dag te bezorgen en de teamspirit binnen jouw bedrijf te verbeteren. Door in een compleet andere omgeving samen te werken leren collega’s elkaar op een hele andere manier kennen met als gevolg een betere sfeer en samenwerking op de werkvloer.  Zowel tussen collega’s, het management en het team! 
beachclinics_team

Contact opnemen met ons?

Heb je nog vragen over onze bedrijfstrainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@beachclinics.nl of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jij deze zomer de beste trainingen krijgt op het mooiste strand van Scheveningen! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke zomer vol sport en plezier!