Over ons - Beachclinics - Specialisten in beachvolleybal en beachtenni

Ontmoet ons energieke team!

Drie ambitieuze (ex)topsporters die namens Beachclinics jou met veel enthousiasme willen ontvangen bij onze Beachsport activiteiten. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de sport en bedrijfsevenementen wereld zal ons team er alles aan doen om jouw ervaring met Beachclinics onvergetelijk te maken. Daarnaast organiseert Beachclinics van maandag tot en met donderdag beachvolleybal en beachtennis trainingen bij Beach Stadium in Scheveningen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Het team van Beachclinics

Logo Volleybalkopen.nl

Volleybal kopen?

Volleybalkopen.nl is een onderdeel van Beachclinics! Naast het organiseren van evenementen en trainingen voor bedrijven en particulieren, hebben we ook onze eigen webshop. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van volleybal- en beachvolleyballen. Benieuwd welke bal het beste past bij jou of jouw vereniging? Neem gerust een kijkje!

beachclinics_team

Onderdeel worden van Beachclinics?

Bij Beachclinics zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij een enthousiaste trainer, clinicgever of social media expert? Meld je dan hieronder aan en we komen graag met je in contact!