Ontdek de partners van Beachclinics en de mogelijkheden voor jou!
Beachclinics team

Partner worden van Beachclinics?

Ontdek onze nauwe samenwerking met diverse partners. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en hoe we elkaar kunnen versterken? Klik op de onderstaande knop.

Ontdek de partners van Beachclinics

beachstadium_the_hague_partner_beachclinics

Beach Stadium  The Hague

Beach Stadium is dé ultieme locatie voor beachsporten en evenementen! Met topfaciliteiten en een prachtige ligging aan het strand van Scheveningen biedt Beach Stadium de ideale setting voor beachvolleybal, beachtennis en meer. Kom langs en ervaar de onvergetelijke sfeer van sport en plezier in het zand!

Hart Beach

Ontdek de ultieme plek voor sporten op het strand en in het water bij Hart Beach! Geniet van eerlijk en lekker eten en voel de positieve vibes! Sinds 1971 is Hart Beach een toonaangevende strandtent in Scheveningen. Wil je sporten op het strand of in het water en daarna genieten van heerlijk eten aan zee? Bezoek Hartbeach.nl voor meer informatie!
fonk_partner_beachclinics

Fonk Beach

Ontdek de gezellige beachclub Fonk Beach, waar geweldige food and drinks en een authentieke strandbeleving op je wachten. Geniet van diverse strandactiviteiten en leuke events! Bij ons vind je een ongedwongen sfeer om te ontspannen, een hapje te eten of een borreltje te doen. Fonk Beach maakt jouw dagje strand in Scheveningen perfect.