Beachvolleybal trainingen voor jeugd - Beachclinics.
erik_nijland_beachclinics_jeugd_training

Beachvolleybal jeugd trainingen in Den Haag

  • Trainen op de mooiste velden van Scheveningen
  • Toptrainers en leuke groepen
  • maandag 8 mei t/m donderdag 6 juli (9 weken) trainen
Inschrijven

Beachvolleybal jeugd training bij Beachclinics

Leren beachvolleyballen op de plek waar beachvolleybal echt thuishoort, op het strand! In de periode van maandag 8 mei t/m donderdag 6 juli (9 weken) bieden wij verschillende jeugd trainingen aan bij het The Hague Beach Stadium in Scheveningen. De trainingen vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. 

Dinsdag 18:00-19:30 uur en donderdag 18:00-19:30 uur traint de groep 14 t/m 17 jaar. De groep 10 t/m 13 jaar traint op de woensdag van 17:00-18:00 uur. Op basis van het aantal aanmeldingen worden de groepen ingedeeld op niveau en intentie van trainen door onze trainers. 

Voor iedereen is er een geschikte groep. Train je vooral omdat je veel plezier wilt hebben en genieten van heerlijk sporten op het strand, of wil je echt proberen Nederlands Kampioen te worden? Iedereen is welkom! Je schrijft je in op leeftijd, maar uiteindelijk kijken we vooral naar niveau bij het indelen in de juiste groep.

Inschrijven voor de trainingen
jeugd_training_beachvolleybal_beachclinics_den_haag

Voor iedereen een geschikte groep

10 t/m 13 jaar

Bij deze leeftijd gaan we echt al meer richting het spelletje beachvolleybal toe. Uiteraard met veel spelletjes maar ook verschillende oefenvormen. Deze groep traint bij ons op de woensdag van 17:00-18:00 uur.
Inschrijven

14 t/m 17 jaar

2 tegen 2 beachvolleybal is voor deze leeftijd echt al normaal. Elke training wordt er op een speelse en uitdagende manier getraind. Deze groep traint bij ons op de dinsdag en/of donderdag van 18:00-19:30 uur. 
Inschrijven

Kosten voor de Beachvolleybal jeugd trainingen

14 t/m 17 jaar | 1 training p/w

€65,-
  • Je traint onder begeleiding van één van onze enthousiaste toptrainers in een groep waarin je uitgedaagd wordt jezelf te ontwikkelen.
  • Blok van 9 weken tot aan de zomervakantie. 

14 t/m 17 jaar | 2 trainingen p/w

€125,-
  • Je bent fanatiek en wilt graag 2x per week trainen!
  • Samen met onze trainers bekijken we op welke aandachtspunten je je kan focussen gedurende het blok van 9 weken. 

10 t/m 13 jaar | 1 training p/w

€50,-

  • Je traint onder begeleiding van één van onze enthousiaste toptrainers in een groep waarin je uitgedaagd wordt jezelf te ontwikkelen.
  • Blok van 9 weken tot aan de zomervakantie. 

Waarom trainen bij Beachclinics?

Professionele velden die perfect zijn onderhouden voor een optimale ervaring!

Bij Beachclinics zorgen we voor professionele velden waarop jij kunt trainen. We investeren voortdurend in hoogwaardige materialen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen tijdens onze beachvolleybal trainingen.

Trainen op het mooiste stukje strand van Scheveningen

Bij Beachclinics werken we nauw samen met het Beach Stadium in Scheveningen, zodat jij kunt beachvolleyballen op het mooiste stukje sportstrand.

Kwaliteit boven kwantiteit

Beachclinics richt zich op kwalitatieve trainingen waarbij persoonlijke aandacht en ontwikkeling voorop staan. Er wordt niet gestreefd naar massale groepen, maar naar individuele aandacht en kwalitatieve trainingen.

Toptrainers

Bij Beachclinics krijg je les van trainers met veel ervaring en kennis van het spel. Zij zorgen ervoor dat je je vaardigheden verbetert en dat je het beste uit jezelf haalt tijdens de trainingen. 

Energieke sfeer

Bij Beachclinics hangt er altijd een energieke en positieve sfeer. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en tegelijkertijd te genieten van het spel en de omgeving.

beachclinics_team

Contact opnemen met ons?

Heb je nog vragen over onze beachvolleybal jeugd trainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@beachclinics.nl of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jij deze zomer de beste beachvolleybaltrainingen krijgt op het mooiste strand van Scheveningen! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke zomer vol sport en plezier!